Collectie

Steelit® deuren worden gekenmerkt door een slank, authentiek en tijdloos design.
Daardoor integreert Steelit® zich perfect in vrijwel elk interieur: van warm klassiek tot strak modern.

Steelit® Doors

De STEELIT® collectie is een 100% handgemaakt Belgisch product dat staat voor de beste gewaarborgde kwaliteit en een perfecte afwerking met uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering. Steeds vlot leverbaar uit voorraad.

Steelit® Slide

De STEELIT® SLIDE deuren in standaard afmetingen zijn met bijzonder aandacht en oog voor detail afgewerkt en makkelijk te monteren. De STEELIT® SLIDE deuren met hun authentiek en tijdloze design zijn voorzien van 2 kwalitatieve loopwielen. Elke schuifdeur is tevens voorzien van één «  softclose  » systeem voor die extra touch kenmerkend in het STEELIT® gamma.

Steelit® Slide Intense

De STEELIT® SLIDE INTENSE deuren met hun strak ogende zwart aluminium rail zijn standaard uitgerust met 'softclose systeem’. De STEELIT® SLIDE INTENSE deuren zijn voorzien van 2 bovenop het deurblad te monteren ophangsystemen, stijlvol verborgen in de rail.

Steelit® Modulair

Het STEELIT® MODULAIR concept biedt een waaier aan mogelijkheden om vanuit een STEELIT® enkel of dubbele deur grotere deuropeningen op te vullen met zij- en bovenramen.

COMBINATIES

Héél wat variaties
mogelijk.

BESTELLEN

Korte
leveringstermijn.

MONTAGE

Snel en eenvoudig
te monteren.

KWALITEIT

Hoogwaardige
afwerking.

PRIJS

Groot prijsverschil
t.o.v maatwerk.