Collectie

Steelit® deuren worden gekenmerkt door een slank, authentiek en tijdloos design.
Daardoor integreert Steelit® zich perfect in vrijwel elk interieur: van warm klassiek tot strak modern.

Steelit® Doors

De STEELIT® collectie is een 100% handgemaakt Belgisch product dat staat voor de beste gewaarborgde kwaliteit en een perfecte afwerking met uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering. Steeds vlot leverbaar uit voorraad.

Steelit® Slide

De STEELIT® SLIDE met zijn eenvoudig te monteren stalen rail is voorzien van één of meerdere verdelingen al-dan-niet boven een vaste plaat ingezet met veiligheidsglas die voldoet aan de Belgische norm NBN S 23-002.

Steelit® Modulair

Het STEELIT® MODULAIR concept biedt een waaier aan mogelijkheden om vanuit een STEELIT® enkel of dubbele deur grotere deuropeningen op te vullen met zij- en bovenramen.

Steelit® Invisible

De STEELIT® INVISIBLE deuren zijn in tegenstelling tot de STEELIT® DOORS niet meer voorzien van een stalen omlijsting. Met het inzetten van de onzichtbare scharnieren brengen we de deur recht in lijn met het kassement.

Steelit® Pivot

De STEELIT® PIVOT deuren zijn voorzien van een of meerdere verdelingen ingezet met veiligheidsglas. De STEELIT® PIVOT deuren zijn gepoedercoat en voorzien van een handgreep bevestigd aan het glas. Tevens zijn de STEELIT® PIVOT deuren zéér eenvoudig te installeren.